Focaccia sans gluten

Focaccia sans gluten

4.5 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
12 portions

Υλικά

  • 20 g d'huile d'olive
  • 55 g d'amandes blanchies
  • 220 g de maïzena
  • 110 g de farine à pain sans gluten
  • 2 ½ c. à café de levure déshydratée
  • 2 c. à café de sucre
  • 2 c. à café de gomme de xanthane (optional)
  • 2 c. à café de sel fin
  • 310 - 350 g d'eau
  • g d'huile d'olive plus un supplément pour graisser et verser un filet
  • 1 brin de romarin frais les aiguilles uniquement
  • 1 c. à café de gros sel

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Πρωτεΐνη 3 g
Θερμίδες 633.8 kJ / 151.5 kcal
Λιπαρά 4.4 g
Υδατάνθρακες 24.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων