Das Weisse vom Ei-Omelette

Das Weisse vom Ei-Omelette

4.0 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 Portionen

Υλικά

  • Eiweiss (von ca. 5 Eiern)
    150 g
  • Frühlingszwiebeln in feinen Scheiben
    30 g
  • Zucchetti fein geschnitten (2-3 mm)
    50 g
  • Tomaten fein geschnitten (2-3 mm)
    50 g
  • feinkörniges Salz
    ½ TL
  • Olivenöl, nativ
    1 TL
  • Wasser
    500 g
  • Bresaola in Tranchen
    50 g
    50 g Schweizer Bündner Fleisch, in Tranchen

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 103 kcal / 431 kJ
Πρωτεΐνη 17 g
Λιπαρά 3 g
Υδατάνθρακες 2 g
Φυτικές ίνες 17 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων