Blancs de poulet à la pizzaiola

Blancs de poulet à la pizzaiola

4.6 102 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • de blancs de poulet, sans peau
    800 g
  • de sel au goût
    ½ c. à café
  • de poivre noir au goût
    ½ c. à café
  • d'edam ou d'un autre fromage à pâte mi-dure (par ex. gruyère, emmental, fontina), en morceaux
    200 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • d'oignons en deux
    150 g
  • gousses d'ail
    2
  • de tomates pelées en dés, en boîte ou fraîches
    600 g
  • de pâte de bouillon
    1 c. à café bombées
    1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • de sucre
    1 c. à café
  • d'origan séché
    1 ½ c. à café

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 331 kcal / 1386 kJ
Πρωτεΐνη 41 g
Λιπαρά 16 g
Υδατάνθρακες 5 g
Φυτικές ίνες 1.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων