Συσκευές & Αξεσουάρ
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
red onion quartered3 oz
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil1 oz
-
vegetable stock25 oz
-
buckwheat groats6 oz
-
short grain rice2 oz
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
12 oz kabocha squash, peeled and cubed (½ in.)butternut squash peeled and cubed (½ in.)12 oz
-
mascarpone cheese1 oz
-
fresh parsley leaves chopped6 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
350.9 mg
Πρωτεΐνη
8.4 g
Θερμίδες
1414.4 kJ /
338.1 kcal
Λιπαρά
11.1 g
Φυτικές ίνες
6.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.8 g
Υδατάνθρακες
55.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Simple Ideas
179 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Veggie Table
51 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMashed Potatoes
50 λεπτ.
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 λεπτ.
Eggplant Stacks
1ωρ. 35 λεπτ.
Sautéed Cauliflower
25 λεπτ.
Southern Potato Salad
1ωρ. 15 λεπτ.
Baked Chili Beans
50 λεπτ.
Roast Potatoes (Betty)
1ωρ. 15 λεπτ.
Purple Cabbage with Pecan Salad
15 λεπτ.
Texas Caviar
15 λεπτ.
Greek Stuffed Chicken
1ωρ. 35 λεπτ.
Sauerkraut
96ωρ.
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 λεπτ.