
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegetable harrira soup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh coriander roughly chopped20 g
-
fresh parsley leaves only20 g
-
garlic cloves2 - 3
-
onions cut into quarters200 g
-
olive oil30 g
-
ground turmeric1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
ground cayenne pepper adjust to taste¼ tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground paprika1 ½ tsp
-
ground ginger1 ¼ tsp
-
carrots cut into pieces200 g
-
celery cut into pieces150 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
dried green lentils soaked for approx. 15 min, drained100 g
-
water400 g
-
canned chickpeas drained, weight after draining150 g
-
chicken stock paste, homemade2 tsp
-
lemon juice (30 g) and zest1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
278 kcal /
1163 kJ
Πρωτεΐνη
12.4 g
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
34.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLamb and barley soup
50min
Gazpacho
1h 15min
Carrot and coriander soup
30min
Mexican chicken soup
30min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Gazpacho
1h 15min
Vegan Creamy Tomato Soup
30min
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Traditional minestrone
45min
Seafood and corn chowder
40min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25min
Potato and porcini mushroom soup
30min