Pork Ball Soup With Cabbage

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Pork balls
  • pork shoulder loin cut in strips (1 cm), partially frozen
    200 g
  • cornflour (starch)
    2 tsp
  • sesame oil
    1 tsp
  • light soy sauce
    1 tbsp
  • fish sauce
    1 tbsp
  • salt adjust to taste
    1 tsp
  • white pepper powder
    ½ tsp
  • dried sole fish powder
    1 tsp
Soup base
  • water
    1400 g
  • Chinese cabbage cut in pieces (4-5 cm)
    400 g
  • Tianjin preserved vegetables (tung choy)
    30 g
  • chicken stock powder
    ½ tbsp
  • fresh ginger sliced
    5 g
  • white pepper powder
    ½ tsp
  • salt adjust to taste
    1 pinch
  • spring onion chopped, to garnish
    1 sprig

Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 1392.8 mg
Πρωτεΐνη 9.9 g
Θερμίδες 488.1 kJ / 116.7 kcal
Λιπαρά 6.9 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.4 g
Υδατάνθρακες 3.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων