
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bulghur and lentil soup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
onion cut into halves100 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
tomato paste40 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
-
dried red lentils200 g
-
dried mint2 tbsp
-
rice30 g
-
bulghur20 g
-
sea salt to taste1 ½ - 1 ¾ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
dried chilli flakes to taste¼ tsp
-
water room temperature1470 g
-
lemon cut into wedges, to serve1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 portions
Θερμίδες
1186.4 kcal /
4964 kJ
Πρωτεΐνη
57.4 g
Λιπαρά
27.7 g
Υδατάνθρακες
187.8 g
Φυτικές ίνες
29.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
16 g
Νάτριο
2991.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTurmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 λεπτ.
Ukrainian borscht
35 λεπτ.
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1ωρ. 30 λεπτ.
Tomato soup with ham and cheese wands
1ωρ. 20 λεπτ.
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 λεπτ.
Lamb and barley soup
50 λεπτ.
Prawn and chicken laksa
40 λεπτ.
Thai green broccoli and spinach soup
25 λεπτ.
Barley, bacon and chorizo soup
50 λεπτ.
Traditional minestrone
45 λεπτ.
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 λεπτ.
Tomato and red lentil soup
30 λεπτ.