Συσκευές & Αξεσουάρ
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
garlic cloves2
-
truffle oil plus extra to serve10 g
-
fresh Swiss brown mushrooms sliced60 g
-
brandy30 g
-
2 tsp Chicken stock paste, with 200 g water (see Tip)chicken broth bone,200 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
full cream milk200 g
-
truffle creme25 g
-
dashi powder5 g
-
cannellini beans rinsed and drained2 cans
-
sea salt to season½ tsp
-
ground white pepper to season¼ tsp
-
fresh chives finely sliced15 g
-
bread of choice, to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
287.8 mg
Πρωτεΐνη
15.8 g
Θερμίδες
1852.3 kJ /
442.7 kcal
Λιπαρά
24 g
Φυτικές ίνες
8 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.4 g
Υδατάνθρακες
40.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Chef favourites (part 2)
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeafood bisque
1ωρ. 10 λεπτ.
Vietnamese mixed meat pho
1ωρ. 50 λεπτ.
Curried carrot and ginger soup
40 λεπτ.
Creamy scallop soup with chorizo
30 λεπτ.
Sourdough soup (White borscht)
96ωρ. 30 λεπτ.
Sauerkraut soup
50 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1ωρ.
Prawn laksa (Chef Degan)
50 λεπτ.
Spiced meatball soup (Bakso)
2ωρ. 25 λεπτ.
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Hearty minestrone with herb gremolata
40 λεπτ.