Συσκευές & Αξεσουάρ
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
garlic cloves2
-
truffle oil plus extra to serve10 g
-
fresh Swiss brown mushrooms sliced60 g
-
brandy30 g
-
chicken broth bone,200 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
full cream milk200 g
-
truffle creme25 g
-
dashi powder5 g
-
cannellini beans rinsed and drained2 cans
-
sea salt to season½ tsp
-
ground white pepper to season¼ tsp
-
fresh chives finely sliced15 g
-
bread of choice, to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
442.7 kcal /
1852.3 kJ
Πρωτεΐνη
15.8 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
40.3 g
Φυτικές ίνες
8 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.4 g
Νάτριο
287.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Chef favourites (part 2)
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTurmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 λεπτ.
Ukrainian borscht
35 λεπτ.
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1ωρ. 30 λεπτ.
Tomato soup with ham and cheese wands
1ωρ. 20 λεπτ.
Lamb and barley soup
50 λεπτ.
Prawn and chicken laksa
40 λεπτ.
Thai green broccoli and spinach soup
25 λεπτ.
Barley, bacon and chorizo soup
50 λεπτ.
Traditional minestrone
45 λεπτ.
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 λεπτ.
Tomato and red lentil soup
30 λεπτ.
Curried carrot and ginger soup
40 λεπτ.