Συσκευές & Αξεσουάρ
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
garlic cloves2
-
truffle oil plus extra to serve10 g
-
fresh Swiss brown mushrooms sliced60 g
-
brandy30 g
-
chicken broth bone,200 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
full cream milk200 g
-
truffle creme25 g
-
dashi powder5 g
-
cannellini beans rinsed and drained2 cans
-
sea salt to season½ tsp
-
ground white pepper to season¼ tsp
-
fresh chives finely sliced15 g
-
bread of choice, to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
442.7 kcal /
1852.3 kJ
Πρωτεΐνη
15.8 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
40.3 g
Φυτικές ίνες
8 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.4 g
Νάτριο
287.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Chef favourites (part 2)
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Broccoli and blue cheese soup
25 λεπτ.
Chicken laksa
30 λεπτ.
Moroccan harira soup with chicken
55 λεπτ.
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 λεπτ.
Seafood and corn chowder
40 λεπτ.
Creamy scallop soup with chorizo
30 λεπτ.
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1ωρ. 30 λεπτ.
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 λεπτ.
Spanish green lentil and chorizo soup
12ωρ. 45 λεπτ.
Creamy tomato and basil soup
30 λεπτ.
Hearty seven vegetable soup
30 λεπτ.