Συσκευές & Αξεσουάρ
Traditional minestrone
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle20 g
-
celery cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
tomatoes cut into quarters2
-
potatoes cut into pieces (2-3 cm)300 g
-
tomato paste15 g
-
water1000 g
-
Vegetable stock paste3 tsp
-
dried bay leaf1
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish1 sprig
-
fresh parsley leaves only1 sprig
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
cabbage leaves of choice, cut into pieces100 g
-
ditalini pasta or broken spaghetti120 g
-
grated Parmesan cheese to sprinkle
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
71.8 mg
Πρωτεΐνη
7.5 g
Θερμίδες
1127.6 kJ /
269.5 kcal
Λιπαρά
5.8 g
Φυτικές ίνες
6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.9 g
Υδατάνθρακες
48.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGoulash soup
2sa 35 dk
Broccoli soup with sage oil
30 dk
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 dk
Pea and mint soup
20 dk
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1sa 20 dk
Seafood bisque
1sa 10 dk
Lemon rasam
40 dk
Smoky Mexican bean soup
35 dk
Homemade miso soup
55 dk
Creamy scallop soup with chorizo
30 dk
Sourdough soup (White borscht)
96sa 30 dk
Sauerkraut soup
50 dk