Συσκευές & Αξεσουάρ
Traditional minestrone
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle20 g
-
celery cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
tomatoes cut into quarters2
-
potatoes cut into pieces (2-3 cm)300 g
-
tomato paste15 g
-
water1000 g
-
Vegetable stock paste3 tsp
-
dried bay leaf1
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish1 sprig
-
fresh parsley leaves only1 sprig
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
cabbage leaves of choice, cut into pieces100 g
-
ditalini pasta or broken spaghetti120 g
-
grated Parmesan cheese to sprinkle
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
71.8 mg
Πρωτεΐνη
7.5 g
Θερμίδες
1127.6 kJ /
269.5 kcal
Λιπαρά
5.8 g
Φυτικές ίνες
6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.9 g
Υδατάνθρακες
48.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken and sweet corn soup
30 λεπτ.
Ribollita
50 λεπτ.
Bulghur and lentil soup
1ωρ.
Creamy scallop soup with chorizo
30 λεπτ.
Sourdough soup (White borscht)
96ωρ. 30 λεπτ.
Sauerkraut soup
50 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Καμία βαθμολογία
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 λεπτ.
Prawn laksa (Chef Degan)
50 λεπτ.
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 λεπτ.
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1ωρ. 45 λεπτ.