Συσκευές & Αξεσουάρ
Traditional minestrone
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle20 g
-
celery cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
tomatoes cut into quarters2
-
potatoes cut into pieces (2-3 cm)300 g
-
tomato paste15 g
-
water1000 g
-
Vegetable stock paste3 tsp
-
dried bay leaf1
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish1 sprig
-
fresh parsley leaves only1 sprig
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
cabbage leaves of choice, cut into pieces100 g
-
ditalini pasta or broken spaghetti120 g
-
grated Parmesan cheese to sprinkle
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
269.5 kcal /
1127.6 kJ
Πρωτεΐνη
7.5 g
Λιπαρά
5.8 g
Υδατάνθρακες
48.2 g
Φυτικές ίνες
6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.9 g
Νάτριο
71.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Veggie and Vegan
20 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25min
Mexican chicken soup
30min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Moroccan harira soup with chicken
55min
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Asian chicken noodle soup
1h 35min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1h 30min
Versatile smooth soup
45min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Ninguna valoración
Prawn laksa (Chef Degan)
50min