Συσκευές & Αξεσουάρ
Creamy scallop soup with chorizo
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
chorizo sausages (approx. 250 g), skins removed, cut into slices (1 cm)2
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
eschalots peeled and cut into halves (approx. 100 g)2
-
celery stalks cut into pieces (approx. 90 g)2
-
floury potatoes (e.g. Royal Blue, Ruby Lou, Coliban), peeled and cut into pieces (3 cm)150 g
-
water700 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
scallops (approx. 18 scallops)350 - 400 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
864.7 mg
Πρωτεΐνη
21.5 g
Θερμίδες
1371.2 kJ /
326.3 kcal
Λιπαρά
23.3 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.8 g
Υδατάνθρακες
7.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Calendar favourites
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken and sweet corn soup
30 λεπτ.
Ribollita
50 λεπτ.
Bulghur and lentil soup
1ωρ.
Sourdough soup (White borscht)
96ωρ. 30 λεπτ.
Sauerkraut soup
50 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
Traditional minestrone
45 λεπτ.
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Καμία βαθμολογία
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 λεπτ.
Prawn laksa (Chef Degan)
50 λεπτ.
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 λεπτ.
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1ωρ. 45 λεπτ.