
Συσκευές & Αξεσουάρ
Creamy scallop soup with chorizo
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
chorizo sausages (approx. 250 g), skins removed, cut into slices (1 cm)2
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
eschalots peeled and cut into halves (approx. 100 g)2
-
celery stalks cut into pieces (approx. 90 g)2
-
floury potatoes (e.g. Royal Blue, Ruby Lou, Coliban), peeled and cut into pieces (3 cm)150 g
-
water700 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
scallops (approx. 18 scallops)350 - 400 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
326.3 kcal /
1371.2 kJ
Πρωτεΐνη
21.5 g
Λιπαρά
23.3 g
Υδατάνθρακες
7.7 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.8 g
Νάτριο
864.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Calendar favourites
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 λεπτ.
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 λεπτ.
Mexican chicken soup
30 λεπτ.
Potato and porcini mushroom soup
30 λεπτ.
Moroccan harira soup with chicken
55 λεπτ.
Asian chicken noodle soup
1ωρ. 35 λεπτ.
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1ωρ. 30 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
Traditional minestrone
Καμία βαθμολογία
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Καμία βαθμολογία
Prawn laksa (Chef Degan)
50 λεπτ.