
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sourdough soup (White borscht)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 96ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Sourdough starter
-
wholemeal plain flour150 g
-
warm water1000 g
-
rye bread (approx. 2-3 slices), cut into quarters45 g
-
garlic clove cut into slices1
Soup
-
brown onion cut into halves70 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
bacon cut into cubes (1 cm)100 - 150 g
-
Polish sausage cut into slices (0.5 cm)100 g
-
water700 g
-
potatoes peeled and cut into cubes (1 cm)200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
dried bay leaves2
-
allspice berries or ¼ tsp ground allspice3
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried porcini mushrooms cut into thirds, soaked8
-
dried marjoram2 tsp
-
fresh horseradish (προαιρετικό πεδίο) grated1 tsp
-
sour cream50 g
-
hard-boiled eggs4
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
580.5 kcal /
2428.9 kJ
Πρωτεΐνη
19.7 g
Λιπαρά
32.2 g
Υδατάνθρακες
52.8 g
Φυτικές ίνες
4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.4 g
Νάτριο
691.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνJo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Barley, bacon and chorizo soup
50 min
Curried carrot and ginger soup
40 min
Lamb and barley soup
50 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 godz.
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Brak ocen
Thai green broccoli and spinach soup
25 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Ukrainian borscht
35 min
Asian chicken noodle soup
1 godz. 35 min