
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon rasam
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh coriander leaves only18 sprigs
-
black peppercorns¼ tsp
-
canola oil30 g
-
black mustard seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
dried red chilli1
-
fresh curry leaves10
-
fresh long green chillies trimmed, cut into halves and deseeded, if preferred2 - 3
-
ginger paste (see Tips)1 tsp
-
water280 g
-
mung dal (see Tips)45 g
-
asafoetida (see Tips)½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
sea salt½ tsp
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
512.2 mg
Πρωτεΐνη
3.8 g
Θερμίδες
454.5 kJ /
108 kcal
Λιπαρά
8.7 g
Φυτικές ίνες
4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
452.2 g
Υδατάνθρακες
2.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlack bean tomato soup with coriander lime cream
45 λεπτ.
Hearty seafood chowder
45 λεπτ.
Indian spiced sweet potato soup
25 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
Tomato-egg drop soup
20 λεπτ.
Carrot and coriander soup
30 λεπτ.
Curried carrot and ginger soup
40 λεπτ.
Spicy cauliflower soup
20 λεπτ.
Salmorejo
2ωρ. 10 λεπτ.
Adobo beef
1ωρ. 10 λεπτ.
Smoky Mexican bean soup
35 λεπτ.
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2ωρ.