
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spanish green lentil and chorizo soup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ. 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Soup
-
dried green lentils150 g
-
water plus extra for soaking600 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic clove1
-
red capsicum deseeded and cut into pieces1
-
ground smoked paprika½ tsp
-
olive oil30 g
-
carrot cut into pieces1
-
celery stalks cut into pieces2
-
pumpkin cut into cubes (2-3 cm)100 g
-
dried bay leaf1
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
chorizo sausage (approx. 250 g), cut into slices (1 cm)2
Pancetta croutons
-
bread each slice cut into 3 strips4 slices
-
pancetta12 slices
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
329.1 kcal /
1382.4 kJ
Πρωτεΐνη
21.2 g
Λιπαρά
16.3 g
Υδατάνθρακες
22.1 g
Φυτικές ίνες
6.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.6 g
Νάτριο
2117.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Soups for all seasons
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Chicken laksa
30 min
Moroccan harira soup with chicken
55 min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 min
Seafood and corn chowder
40 min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 godz. 30 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Creamy tomato and basil soup
30 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 min