
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sweetcorn and potato chowder
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
brown onion cut into quarters150 g
-
carrots cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
yellow capsicum (approx. 150 g), deseeded and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)1
-
potatoes peeled and cut into pieces (2-3 cm)400 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
caraway seeds1 - 2 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
filtered water400 g
-
plant-based milk of choice200 g
-
stock paste (see Tips)1 tbsp
-
frozen corn kernels300 g
-
canned butter beans rinsed and drained (approx. 240 g after draining)400 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh coriander leaves, for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
250.4 kcal /
1051.9 kJ
Πρωτεΐνη
8.8 g
Λιπαρά
7.7 g
Υδατάνθρακες
31.8 g
Φυτικές ίνες
9.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTurmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Ukrainian borscht
35min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1h 30min
Tomato soup with ham and cheese wands
1h 20min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min
Lamb and barley soup
50min
Prawn and chicken laksa
40min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Traditional minestrone
45min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Tomato and red lentil soup
30min