
Συσκευές & Αξεσουάρ
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Dumplings
-
flour plus extra for dusting300 g
-
milk150 g
-
oil50 g
-
salt2 pinch
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
onion cut into quarters50 g
-
beef finely minced100 g
-
Arabian spice mix1 pinch
-
ground cinnamon1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground white pepper1 pinch
-
pine nuts (προαιρετικό πεδίο)20 g
Soup
-
olive oil20 g
-
fresh coriander roughly cut10 sprigs
-
garlic cloves3
-
yoghurt1500 g
-
cornflour (starch) (35 g)2 tbsp
-
salt adjust to taste1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
21 g
Θερμίδες
2088 kJ /
499 kcal
Λιπαρά
21.1 g
Υδατάνθρακες
56.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCarrot, Orange and Ginger Soup
25 Min
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1 Std. 20 Min
Curried Sweet Potato Soup
30 Min
Hot and Sour Prawn Soup
15 Min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min
Spring Garden Minestrone Soup
50 Min
Coconut Prawn Soup
45 Min
Basic Vegetable Soup
50 Min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 Min
Barley, bacon and chorizo soup
50 Min
Pea and mint soup
20 Min
Chicken and Vegetable Soup
1 Std. 30 Min