
Συσκευές & Αξεσουάρ
Crab Briks
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Tomato Sauce
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)2 cm
-
red chilli halved and deseeded1
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
salt1 tsp
-
tomatoes quartered2
Crab Filling
-
fresh coriander20 g
-
lemon zest1 slice
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
-
red chilli halved and deseeded1
-
ground cumin1 pinch
-
fresh crab meat300 g
-
filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)8 sheets
-
oil for frying
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 8 portions
Πρωτεΐνη
61 g
Θερμίδες
5101 kJ /
1217 kcal
Λιπαρά
61 g
Φυτικές ίνες
5 g
Υδατάνθρακες
106 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Moroccan Flavours
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGuinness® Bread
1h 45min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1h 30min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Cod with citrus butter
50min
Kingclip with Chakalaka Vegetables and Dill Butter
50min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Pollock and Spinach Lasagne
1h
Salmon and Fennel Risotto
25min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min