Cremet champignonsuppe

Cremet champignonsuppe

3.5 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portioner

Υλικά

  • champignoner, friske skåret i halve
    400 g
  • vand
    500 - 600 g
  • mælk
    200 g
  • terning grøntsagsbouillon (til 0,5 l)
    1
    1 tsk med top grøntsagsfond, hjemmelavet
  • hvedemel
    50 g
  • salt
    ½ tsk
  • fløde
    50 g
  • persille, frisk kun bladene
    4 kviste
  • flødeost (προαιρετικό πεδίο)
    40 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 144.2 kcal / 603.1 kJ
Πρωτεΐνη 6.5 g
Λιπαρά 6.8 g
Υδατάνθρακες 16.1 g
Φυτικές ίνες 1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.1 g
Νάτριο 334.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων