Paprykarz à la szczeciński

Paprykarz à la szczeciński

4.7 1.4K βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
20 porcji

Υλικά

  • wody
    1000 g
  • soli
    2 łyżeczki
  • ryżu długoziarnistego
    100 g
  • cebuli przekrojonej na pół
    100 g
  • marchewki pokrojonej na kawałki
    60 g
  • korzenia selera pokrojonego na kawałki
    40 g
  • ząbki czosnku
    2
  • oleju rzepakowego
    30 g
  • filetów z morszczuka świeżych, bez skóry i ości, pokrojonych na kawałki
    400 g
    400 g filet z morszczuka, mrożonych, uprzednio rozmrożonych i odciśniętych z wody, pokrojonych na kawałki
  • koncentratu pomidorowego
    100 g
  • papryki słodkiej, mielonej mielonej
    1 łyżka
  • papryki ostrej, mielonej
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 55.3 kcal / 231.5 kJ
Πρωτεΐνη 4.2 g
Λιπαρά 1.8 g
Υδατάνθρακες 5.7 g
Φυτικές ίνες 0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.2 g
Νάτριο 259.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων