
Συσκευές & Αξεσουάρ
Paprykarz à la szczeciński
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
20 porcji
Υλικά
-
1000 g wody
-
2 łyżeczki soli
-
100 g ryżu długoziarnistego
-
100 g cebuli przekrojonej na pół
-
60 g marchewki pokrojonej na kawałki
-
40 g korzenia selera pokrojonego na kawałki
-
2 ząbki czosnku
-
30 g oleju rzepakowego
-
400 g filetów z morszczuka świeżych, bez skóry i ości, pokrojonych na kawałki
-
100 g koncentratu pomidorowego
-
1 łyżka papryki słodkiej, mielonej mielonej
-
½ łyżeczki papryki ostrej, mielonej
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
55.3 kcal /
231.5 kJ
Πρωτεΐνη
4.2 g
Λιπαρά
1.8 g
Υδατάνθρακες
5.7 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.2 g
Νάτριο
259.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

KUCHNIA POLSKA
11 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSos do potraw z grilla
15 λεπτ.
Tzatziki
15 λεπτ.
Masło ziołowe
15 λεπτ.
Masło czosnkowo-ziołowe
5 λεπτ.
Sos ranczerski
2ωρ. 15 λεπτ.
Papryka po włosku
40 λεπτ.
Sos winegret
5 λεπτ.
Włoskie masło ziołowe
5 λεπτ.
Sos czosnkowy
5 λεπτ.
Sałata z sosem winegret
5 λεπτ.
Kremowy dip z fety
5 λεπτ.
Marynata teriyaki
15 λεπτ.