
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water600 g
-
new potatoes cut in pieces (4 cm)500 - 600 g
-
smoked haddock (approx.160 g each), skinned and boned4 fillets
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh spinach leaves350 - 400 g
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
salt adjust to taste1 pinch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
277 kcal /
1159 kJ
Πρωτεΐνη
42 g
Λιπαρά
2.5 g
Υδατάνθρακες
21.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The Basic Cookbook 2018
174 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSmoked Haddock and Spinach Tart
2ωρ. 30 λεπτ.
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 λεπτ.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 λεπτ.
Seafood Risotto
40 λεπτ.
Teriyaki Salmon Burgers
45 λεπτ.
Cod with Pistachio and Couscous
30 λεπτ.
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 λεπτ.
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1ωρ. 20 λεπτ.
Seafood Korma
40 λεπτ.
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 λεπτ.
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
Καμία βαθμολογία
Mussels Mariniere
Καμία βαθμολογία