
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water600 g
-
new potatoes cut in pieces (4 cm)500 - 600 g
-
smoked haddock (approx.160 g each), skinned and boned4 fillets
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh spinach leaves350 - 400 g
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
salt adjust to taste1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
42 g
Θερμίδες
1159 kJ /
277 kcal
Λιπαρά
2.5 g
Υδατάνθρακες
21.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The Basic Cookbook 2018
174 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1ωρ. 30 λεπτ.
Prawn and Miso Noodle Soup
20 λεπτ.
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 λεπτ.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 λεπτ.
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1ωρ. 20 λεπτ.
Steamed Garlic Prawns
30 λεπτ.
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 λεπτ.
Best Beer Battered Fish
30 λεπτ.
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 λεπτ.
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1ωρ.
Calamares a la Americana
50 λεπτ.