Gyozas (empanadillas japonesas)

Gyozas (empanadillas japonesas)

4.5 62 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
24 unidades

Υλικά

  • de salsa de soja
    100 g
  • de vinagre de arroz
    25 g
  • de jengibre fresco en trozos
    10 g
  • diente de ajo pequeño
    1
  • de hojas de espinaca frescas
    30 g
  • de maicena
    ½ cucharadita
  • de cebolleta
    30 g
  • de aceite de sésamo tostado
    2 cucharadas
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de setas shiitake frescas
    30 g
  • de carne picada de cerdo
    80 g
  • obleas para gyoza congeladas (descongeladas)
    24
  • de agua
    200 g
  • de guindilla seca desmenuzada
    1 pellizco
  • de semillas de sésamo tostado
    1 cucharadita

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 74 kcal / 309 kJ
Πρωτεΐνη 5.4 g
Λιπαρά 3.4 g
Υδατάνθρακες 5.6 g
Φυτικές ίνες 0.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων