
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bolivian Rice Pilaf
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
carrots cut in sticks (5 cm x 0.5 cm)250 g
-
coconut oil3 Tbsp
-
garlic cloves crushed2
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
dried sage2 Tbsp
-
fresh oregano2 Tbsp
-
mint leaves3 Tbsp
-
water1000 g
-
quinoa grains100 g
-
wild rice mix250 g
-
spring onions cut in pieces6
-
red peppers diced (1 cm)120 g
-
limes zest and juice, to taste2 - 3
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
276 kcal /
1155 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
44 g
Φυτικές ίνες
4.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

South American Party
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνYam Pottage (Asaro)
35min
Steamed Broccoli Mash
35min
Rice Salad with Vegetables
45min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10min
Pease Pudding
13h 10min
Cauliflower Stuffed Parathas
45min
Red Cabbage
1h
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1h 25min
Pilau Rice
30min
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1h
Cooked Quinoa
15min
Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing
1h