
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chicken Katsu Curry with Rice
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Steamed Rice
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
short grain rice350 g
Chicken Katsu Curry
-
oil plus extra for baking15 g
-
garlic cloves5
-
onions cut in large pieces (2 cm)120 g
-
carrots sliced (1 cm)200 g
-
curry powder1 ½ Tbsp
-
plain flour145 g
-
liquid chicken stock (see tip)500 g
-
brown sugar20 g
-
Japanese soy sauce15 g
-
garam masala½ tsp
-
dried bay leaf1
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
medium eggs beaten2
-
panko breadcrumbs160 g
-
chicken breasts, skinless (approx. 180 g each)4
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1192.3 mg
Πρωτεΐνη
59.5 g
Θερμίδες
4067.5 kJ /
972.2 kcal
Λιπαρά
14.7 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
145.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef Madras
1ωρ. 30 λεπτ.
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2ωρ.
All-In-One 'Roast' Beef
1ωρ. 30 λεπτ.
Scotch Broth
1ωρ.
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6ωρ. 30 λεπτ.
Traditional Austrian Beef Goulash
4ωρ.
Beef Goulash
2ωρ. 45 λεπτ.
Raised Game Pie
24ωρ.
Smoky Pork and Beans
3ωρ.
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40 λεπτ.
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
30 λεπτ.
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40 λεπτ.