Spaghetti mit Kichererbsensugo

Spaghetti mit Kichererbsensugo

4.6 663 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
    60 g
  • Suppengemüse (z. B. Sellerie, Karotten, Pastinaken), in Stücken
    350 g
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Knoblauchzehen nach Geschmack und Größe
    2 - 4
  • Olivenöl
    30 g
  • Kichererbsen aus der Dose
    300 g
  • stückige Tomaten, aus der Dose inkl. Saft
    600 g
  • Wasser
    150 g
  • Zucker
    3 TL
  • Salz etwas mehr zum Abschmecken
    2 TL
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 - 3 TL
    1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
  • Majoran, getrocknet
    1 TL
  • Rosmarin, getrocknet
    1 TL
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Spaghetti
    500 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen zum Abschmecken

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 770 kcal / 3220 kJ
Πρωτεΐνη 30 g
Λιπαρά 16 g
Υδατάνθρακες 128 g
Φυτικές ίνες 13.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 4 g
Νάτριο 1637 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων