
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fatayer with cheese and mint
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Dough
-
full cream milk250 g
-
olive oil80 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baker's flour plus extra for dusting350 g
-
sugar2 tsp
-
salt1 tsp
Filling
-
fresh mint leaves only6 - 8 sprigs
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)100 g
-
cream cheese160 g
-
nigella seeds3 tsp
-
plain flour for dusting
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
268 kcal /
1125.8 kJ
Πρωτεΐνη
8.6 g
Λιπαρά
14.9 g
Υδατάνθρακες
24.5 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Moroccan street food
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPierogi (Cheese dumplings)
1ωρ. 30 λεπτ.
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3ωρ. 45 λεπτ.
Vegan bolognese
50 λεπτ.
Ancho chilli bean bowl
1ωρ.
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 λεπτ.
Falafel with beetroot hommus
20 λεπτ.
Charred leek gulai sayur
1ωρ. 10 λεπτ.
Palak paneer
1ωρ. 15 λεπτ.
Honey soy tofu with steamed rice
40 λεπτ.
Leek and cheese tart
1ωρ. 15 λεπτ.
Vegetarian nuggets
30 λεπτ.
Vegan burgers
Καμία βαθμολογία