Συσκευές & Αξεσουάρ
Fatayer with cheese and mint
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Dough
-
full cream milk250 g
-
olive oil80 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baker's flour plus extra for dusting350 g
-
sugar2 tsp
-
salt1 tsp
Filling
-
fresh mint leaves only6 - 8 sprigs
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)100 g
-
cream cheese160 g
-
nigella seeds3 tsp
-
plain flour for dusting
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portions
Πρωτεΐνη
8.6 g
Θερμίδες
1125.8 kJ /
268 kcal
Λιπαρά
14.9 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Υδατάνθρακες
24.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Moroccan street food
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRed lentil cauliflower dahl
35 λεπτ.
High Protein Egg Bake
20 λεπτ.
Butternut mac and cheese
45 λεπτ.
Walnut and spinach pesto
5 λεπτ.
Warm satay bowl
1ωρ. 10 λεπτ.
Falafel with beetroot hommus
20 λεπτ.
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 λεπτ.
Amritsari dal
26ωρ.
Mushroom croustade
1ωρ. 35 λεπτ.
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 λεπτ.
Summer dahl
35 λεπτ.
Sweet potato and chickpea pizzas (Toddlers and beyond)
1ωρ. 10 λεπτ.