Συσκευές & Αξεσουάρ
冬瓜薏仁紅棗雞湯
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
4 人份
Υλικά
-
水 (含川燙和料理用)2000 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 (約600克),切塊2 支
-
紅薏仁 泡水2小時,瀝乾60 克
-
紅棗 略為沖洗25 克
-
冬瓜 切塊(約3公分)200 克
-
鹽1 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
20 g
Θερμίδες
1015 kJ /
243 kcal
Λιπαρά
12 g
Φυτικές ίνες
1 g
Υδατάνθρακες
14 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
三高族怎麼吃
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν