Überbackene Erdäpfelroulade mit Eierschwammerlfülle

Überbackene Erdäpfelroulade mit Eierschwammerlfülle

2.8 65 βαθμολογίες
Προετοιμασία 55 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

  • Bergkäse in Stücken
    50 g
  • Wasser
    500 g
  • Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken (2-3 cm)
    400 g
  • frische Eierschwammerl (siehe Tipp)
    300 g
  • Eier (Größe M)
    4
  • Weizenmehl, griffig etwas mehr zum Bestreuen
    170 g
  • Weichweizengrieß Type 480
    55 g
  • Butter etwas mehr zum Einfetten
    25 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ¾ TL
  • Muskatnuss, frisch gerieben
    6 - 8 Prisen
  • Zwiebeln geviertelt
    180 g
  • Knoblauchzehen halbiert
    3
  • Petersilie Blättchen abgezupft und feine Stiele
    ½ Bund
  • Speckwürfel
    150 g
  • Majoran, getrocknet
    2 TL
  • Milch
    200 g

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 Portion

Νάτριο 891 mg
Πρωτεΐνη 18 g
Θερμίδες 1939 kJ / 464 kcal
Λιπαρά 22 g
Φυτικές ίνες 6 g
Κορεσμένα λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 50 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων