Συσκευές & Αξεσουάρ
Socca with Tuna, Olives and Capers
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
1 portion
Υλικά
-
chickpea flour120 g
-
water250 g
-
olive oil plus extra for frying50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
red onion quartered1
-
garlic clove1
-
tomato sliced1
-
tinned tuna in oil drained and flaked100 g
-
pitted black olives1 Tbsp
-
pickled capers drained and rinsed1 Tbsp
-
dried oregano1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh basil leaves shredded, for garnish2
-
chilli flakes (προαιρετικό πεδίο)1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
55 g
Θερμίδες
4753 kJ /
1140 kcal
Λιπαρά
66 g
Υδατάνθρακες
73 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Dinner For One
11 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBest Beer Battered Fish
30 λεπτ.
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1ωρ. 30 λεπτ.
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 λεπτ.
Seafood Korma
40 λεπτ.
Keralan Fish Curry
30 λεπτ.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 λεπτ.
Quinoa Salmon Patties
1ωρ. 20 λεπτ.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.
Miso Cod with Broccoli Rice
25 λεπτ.
Guinness® Bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Asian Steamed Side of Salmon
1ωρ. 45 λεπτ.
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 λεπτ.