
Συσκευές & Αξεσουάρ
Socca with Tuna, Olives and Capers
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
1 portion
Υλικά
-
chickpea flour120 g
-
water250 g
-
olive oil plus extra for frying50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
red onion quartered1
-
garlic clove1
-
tomato sliced1
-
tinned tuna in oil drained and flaked100 g
-
pitted black olives1 Tbsp
-
pickled capers drained and rinsed1 Tbsp
-
dried oregano1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh basil leaves shredded, for garnish2
-
chilli flakes (προαιρετικό πεδίο)1 pinch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1140 kcal /
4753 kJ
Πρωτεΐνη
55 g
Λιπαρά
66 g
Υδατάνθρακες
73 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Dinner For One
11 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Salmon and Mushroom Rice
30 Min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 Min
Best Beer Battered Fish
30 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Seafood Risotto
40 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min