
Συσκευές & Αξεσουάρ
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
olive oil80 g
-
soy sauce50 g
-
brown sugar½ tsp
-
lemon, preferably organic zest and juice1
-
frozen salmon fillets, skinless (150-180 g each), defrosted4
-
fresh root ginger (προαιρετικό πεδίο) peeled and sliced5 - 10 g
-
garlic clove1
-
shallots cut in pieces100 g
-
leek white part only, cut in pieces100 g
-
celery stalks cut in pieces100 g
-
frozen green peas350 g
-
water450 g
-
salt2 tsp
-
potatoes cut in pieces (1 cm)250 g
-
mixed vegetables400 g
-
ground black pepper2 pinches
-
single cream, approx. 18% fat to taste50 - 100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
713 kcal /
2984 kJ
Πρωτεΐνη
44 g
Λιπαρά
44 g
Υδατάνθρακες
30 g
Φυτικές ίνες
10.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1ωρ.
Shrimp Orzo with Peas
30 λεπτ.
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
Καμία βαθμολογία
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1ωρ.
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 λεπτ.
KL Hokkien Noodles
35 λεπτ.
Ossobuco Milanese
3ωρ. 25 λεπτ.
Ngor Hiang (Five Spice Meat Rolls)
Καμία βαθμολογία
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Καμία βαθμολογία
Honey Mustard Salmon en Papillote
Καμία βαθμολογία
Salmon with Grapefruit Quinoa
Καμία βαθμολογία
Eggplant and Lentil Salad
40 λεπτ.