Kaninchen in Barolosauce

Kaninchen in Barolosauce

4.2 94 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Kaninchenkeulen (à ca. 250 g)
    4
  • Bacon
    12 Scheiben
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
    ¼ TL
  • Rotwein Barolo
    400 g
  • Schalotten
    50 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Thymian abgezupft
    3 Zweige
  • Rosmarin abgezupft
    3 Zweige
  • Butter
    20 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Honig
    50 g
  • Crema di Balsamico
    50 g
  • Perlzwiebeln, frisch
    300 g
  • Kartoffeln, festkochend in mundgerechten Stücken
    800 g
  • Mehl
    20 g

Διατροφή ανά 4 Portionen

Θερμίδες 2928 kcal / 12266 kJ
Πρωτεΐνη 141 g
Λιπαρά 137 g
Υδατάνθρακες 220 g
Φυτικές ίνες 21.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων