
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon Soufflé
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
Soufflé
-
fresh dill plus extra to taste6 sprigs
-
fresh chilli (προαιρετικό πεδίο) deseeded, cut in pieces1
-
hot smoked salmon deboned, skinless, cut in pieces150 g
-
single cream100 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt plus extra to taste2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
egg whites from medium eggs4
-
cream of tartar1 pinch
Sauce
-
leeks white part only, sliced60 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
white wine150 g
-
fish stock cube (for 0.5 l)½
-
water150 g
-
olive oil1 Tbsp
-
fresh salmon fillets skinless600 g
-
unsalted butter diced100 g
-
lemon juice only½
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
211 kcal /
882.8 kJ
Πρωτεΐνη
11.5 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
1.5 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ENTERTAINING MADE EASY
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Salmon and Mushroom Rice
30min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Best Beer Battered Fish
30min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Seafood Risotto
40min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min