Pappardelle roquette et ricotta

Pappardelle roquette et ricotta

3.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions

Υλικά

Les pâtes
  • 300 g de farine et un peu pour le plan de travail
  • 3 œufs
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
Le pesto
  • 20 g de parmesan en morceaux (2-3 cm)
  • 20 g de pecorino romano en morceaux (2-3 cm)
  • 150 g de roquette feuilles lavées et séchées
  • 10 g de noix décortiquées
  • 10 g de pistaches décortiquées, non salées
  • 1 gousse d'ail (προαιρετικό πεδίο)
  • 80 g d'huile d'olive extra vierge délicate (déjà pesée dans un pichet)
  • 100 g de ricotta fraîche

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 634 kcal / 2653 kJ
Πρωτεΐνη 21 g
Λιπαρά 36 g
Υδατάνθρακες 60 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων