Συσκευές & Αξεσουάρ
Classic meatloaf
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
olive oil spray for greasing
-
brown onion cut into halves1
-
fresh flat-leaf parsley cut into thirds10 sprigs
-
day old bread torn into pieces3 slices
-
nutmeg1 tsp
-
milk250 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
Worcestershire sauce1 ½ tbsp
-
tomato sauce (see Tip)260 g
-
egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
beef mince1000 g
-
mustard powder to taste2 - 3 tsp
-
brown sugar2 tbsp
-
water1000 g
-
new baby potatoes (2-3 per serve), washed18 - 20
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
898.2 mg
Πρωτεΐνη
46.4 g
Θερμίδες
1905 kJ /
453.6 kcal
Λιπαρά
10.5 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.1 g
Υδατάνθρακες
41.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Simply Delicious
88 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKorean beef bowl
1ωρ. 10 λεπτ.
Chicken and caramelised onion sausages
1ωρ. 5 λεπτ.
San bei ji (three cup chicken)
35 λεπτ.
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1ωρ. 10 λεπτ.
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 λεπτ.
Lamb shanks with risoni and feta
3ωρ. 50 λεπτ.
Sweet and sour chicken with rice
45 λεπτ.
Char siu pork bao
2ωρ. 10 λεπτ.
Korean chicken cheese tteokbokki
30 λεπτ.
Whole steamed chicken
1ωρ. 20 λεπτ.
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 λεπτ.
Chilli beef with lemon feta
30 λεπτ.