Farfalle sauce aux petits pois et jambon

Farfalle sauce aux petits pois et jambon

4.4 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de parmesan en morceaux (2-3 cm)
    30 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    30 g
  • oignons de printemps coupés en deux
    2
  • de gingembre frais
    1 petit morceau
  • de petits pois surgelés
    300 g
  • d'eau
    120 g
  • cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
    ½
    ½ c. à café de bouillon de légumes instantané, fait maison
  • de sel
    ½ c. à café
  • de pâte sèche, type farfalle
    320 g
  • de safran en poudre
    1 sachet
  • de beurre
    20 g
  • de jambon cru doux, en lamelles
    150 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 528 kcal / 2209 kJ
Πρωτεΐνη 23 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 66 g
Φυτικές ίνες 7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων