Crêpes rellenos de champiñones y crema de soja (sin lactosa)

Crêpes rellenos de champiñones y crema de soja (sin lactosa)

4.2 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ. 30 λεπτ.
12 unidades

Υλικά

  • 100 g de anacardos crudos tostados sin sal
Masa de crêpes
  • 180 g de harina de trigo sarraceno
  • 70 g de harina de repostería
  • 3 huevos
  • 500 g de agua
  • 2 cucharadas de aceite y un chorrito para engrasar
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
Relleno y terminación
  • 200 g de nata de soja para cocinar
  • 1 diente de ajo cortado en dos
  • 1 cucharadita de pasta de miso blanco (shiro miso) (προαιρετικό πεδίο)
  • 1 cucharadita de levadura química en polvo
  • 40 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 500 g de champiñones frescos laminados
  • 1 - 2 cucharadas de cebollino fresco (προαιρετικό πεδίο) picado

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 972.2 kcal / 4133.4 kJ
Πρωτεΐνη 68.5 g
Λιπαρά 46.4 g
Υδατάνθρακες 73 g
Φυτικές ίνες 24.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων