Crêpes rellenos de champiñones y crema de soja (sin lactosa)

Crêpes rellenos de champiñones y crema de soja (sin lactosa)

4.2 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ. 30 λεπτ.
12 unidades

Υλικά

  • de anacardos crudos tostados sin sal
    100 g
Masa de crêpes
  • de harina de trigo sarraceno
    180 g
  • de harina de repostería
    70 g
  • huevos
    3
  • de agua
    500 g
  • de aceite y un chorrito para engrasar
    2 cucharadas
  • de sal
    1 pellizco
  • de pimienta molida
    1 pellizco
Relleno y terminación
  • de nata de soja para cocinar
    200 g
  • diente de ajo cortado en dos
    1
  • de pasta de miso blanco (shiro miso) (προαιρετικό πεδίο)
    1 cucharadita
  • de levadura química en polvo
    1 cucharadita
  • de agua
    40 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de champiñones frescos laminados
    500 g
  • de cebollino fresco (προαιρετικό πεδίο) picado
    1 - 2 cucharadas

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 972.2 kcal / 4133.4 kJ
Πρωτεΐνη 68.5 g
Λιπαρά 46.4 g
Υδατάνθρακες 73 g
Φυτικές ίνες 24.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων