
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
Lentils
-
lentils type Castelluccio200 g
-
water cold, for soaking
Citrus and Herb Topping
-
garlic clove1
-
lemon thin peelings of skin only1
-
fresh red chilli deseeded1
-
fresh parsley leaves15 g
-
fresh basil leaves15 g
-
fresh mint leaves15 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained50 g
-
pickled capers drained1 Tbsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing45 g
-
lemon juice only1
-
sea bass fillets with skin4
Cooking
-
water1000 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling1 Tbsp
-
lemon juice1 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
30.1 g
Θερμίδες
1794 kJ /
429 kcal
Λιπαρά
22 g
Υδατάνθρακες
24.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 λεπτ.
Best Beer Battered Fish
30 λεπτ.
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1ωρ. 30 λεπτ.
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 λεπτ.
Seafood Risotto
40 λεπτ.
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 λεπτ.
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 λεπτ.
Salmon and Courgette en Croute
1ωρ.
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 λεπτ.
Baby-friendly Salmon Fishcakes
1ωρ. 25 λεπτ.
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1ωρ. 40 λεπτ.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.