Συσκευές & Αξεσουάρ
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
Lentils
-
200 g dried green lentils, (see variation)lentils type Castelluccio200 g
-
water cold, for soaking
Citrus and Herb Topping
-
garlic clove1
-
lemon thin peelings of skin only1
-
fresh red chilli deseeded1
-
fresh parsley leaves15 g
-
fresh basil leaves15 g
-
fresh mint leaves15 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained50 g
-
pickled capers drained1 Tbsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing45 g
-
lemon juice only1
-
sea bass fillets with skin4
Cooking
-
water1000 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling1 Tbsp
-
lemon juice1 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
30.1 g
Θερμίδες
1794 kJ /
429 kcal
Λιπαρά
22 g
Υδατάνθρακες
24.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBest Beer Battered Fish
30 λεπτ.
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1ωρ. 30 λεπτ.
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 λεπτ.
Seafood Korma
40 λεπτ.
Keralan Fish Curry
30 λεπτ.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 λεπτ.
Quinoa Salmon Patties
1ωρ. 20 λεπτ.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.
Miso Cod with Broccoli Rice
25 λεπτ.
Guinness® Bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Asian Steamed Side of Salmon
1ωρ. 45 λεπτ.
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 λεπτ.