Focaccia aux olives

Focaccia aux olives

4.7 70 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 portions

Υλικά

La pâte
  • 260 g d'eau
  • 1 c. à café de sucre en poudre
    1 c. à café de poudre de malt
  • 25 g de levure boulangère fraîche
    2 ½ c. à café de levure boulangère sèche
  • 500 g de farine de blé et un peu pour fariner
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge
  • 1 ½ c. à café de sel
La garniture
  • 100 g d'olives noires dénoyautées
  • 100 g d'olives vertes dénoyautées
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 20 g d'eau

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 442 kcal / 1849 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 65 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων