Focaccia aux olives

Focaccia aux olives

4.7 70 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 portions

Υλικά

La pâte
  • d'eau
    260 g
  • de sucre en poudre
    1 c. à café
    1 c. à café de poudre de malt
  • de levure boulangère fraîche
    25 g
    2 ½ c. à café de levure boulangère sèche
  • de farine de blé et un peu pour fariner
    500 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    30 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
La garniture
  • d'olives noires dénoyautées
    100 g
  • d'olives vertes dénoyautées
    100 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    30 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • d'eau
    20 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 442 kcal / 1849 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 65 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων