
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
orange thin peelings of skin and juice½
-
lemon thin peelings of skin and juice½
-
olive oil55 g
-
garlic clove1
-
thyme leaves only3 sprigs
-
rabbit meat cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
shallots halved2
-
white wine, dry100 g
-
water50 g
-
pitted black olives70 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
336 kcal /
1400 kJ
Πρωτεΐνη
28.3 g
Λιπαρά
22.5 g
Υδατάνθρακες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνToad in the Hole
1ωρ.
Couscous with Lamb and Vegetables
50 λεπτ.
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 λεπτ.
Beef and Bean Enchiladas
40 λεπτ.
Beef and Ale Stew
2ωρ. 20 λεπτ.
Chicken garam masala
50 λεπτ.
Smoky Pork and Beans
3ωρ.
Green Curry Chicken
55 λεπτ.
Sausage and Bacon Casserole
50 λεπτ.
Sausage and Fennel Orzotto
50 λεπτ.
Turkey Burger
1ωρ. 25 λεπτ.
Chicken Curry with Spinach
1ωρ. 5 λεπτ.