Συσκευές & Αξεσουάρ
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
orange thin peelings of skin and juice½
-
lemon thin peelings of skin and juice½
-
olive oil55 g
-
garlic clove1
-
thyme leaves only3 sprigs
-
rabbit meat cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
shallots halved2
-
white wine, dry100 g
-
water50 g
-
pitted black olives70 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
28.3 g
Θερμίδες
1400 kJ /
336 kcal
Λιπαρά
22.5 g
Υδατάνθρακες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBraised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3ωρ. 20 λεπτ.
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3ωρ. 40 λεπτ.
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
30 λεπτ.
Scotch Broth
1ωρ.
Sausage and Fennel Orzotto
50 λεπτ.
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1ωρ. 20 λεπτ.
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1ωρ. 20 λεπτ.
Hunters Stew (Bigos)
1ωρ. 30 λεπτ.
Chicken with creamy vegetable sauce
50 λεπτ.
Beef in Stout
1ωρ. 40 λεπτ.
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 λεπτ.
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2ωρ. 25 λεπτ.