Συσκευές & Αξεσουάρ
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Meatballs
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
white bread torn in pieces100 g
-
fresh parsley leaves plus extra for garnishing10 g
-
fresh tuna cut in pieces (3-4 cm)400 g
-
toasted pine nuts55 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
dried oregano1 tsp
-
medium eggs2
-
lemon finely grated zest and juice1
Sauce
-
olive oil plus extra for frying20 g
-
onions halved60 g
-
garlic cloves2
-
tinned peeled plum tomatoes (2 x 400 g tins)800 g
-
dried oregano1 tsp
-
sugar (προαιρετικό πεδίο)1 tsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
red wine vinegar (προαιρετικό πεδίο) to taste
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
36.2 g
Θερμίδες
1931 kJ /
462 kcal
Λιπαρά
23.9 g
Υδατάνθρακες
21.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon en Croute with Lemon Risotto
45 Min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 Min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 Min
Mussels Mariniere
25 Min
Coulibiac
2 Std. 15 Min
Best Beer Battered Fish
30 Min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Thai Fishcakes
1 Std. 10 Min