
Συσκευές & Αξεσουάρ
Quenelles with Watercress Sauce
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Quenelles
-
white fish fillets, skinless cut in pieces375 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
unsalted butter diced100 g
Panade
-
unsalted butter diced30 g
-
milk100 g
-
plain flour50 g
-
medium egg1
-
egg yolk from medium egg1
-
egg whites from medium eggs2
-
water600 g
Sauce
-
cornflour1 Tbsp
-
single cream100 g
-
shallots halved2
-
unsalted butter diced30 g
-
watercress plus extra for garnish150 g
-
water200 g
-
natural yoghurt100 g
-
chicken stock paste1 Tbsp
-
lemon juice only½
-
ground black pepper to taste
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portions
Πρωτεΐνη
27 g
Θερμίδες
2502 kJ /
598 kcal
Λιπαρά
46 g
Φυτικές ίνες
2 g
Υδατάνθρακες
20 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ENTERTAINING MADE EASY
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMiso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 Std. 30 Min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Coconut Bao with Prawns
1 Std. 40 Min
Teriyaki Salmon Burgers
45 Min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1 Std.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Salmon Filo Spiral
1 Std. 10 Min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 Min
Kingclip with Chakalaka Vegetables and Dill Butter
50 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min