
Συσκευές & Αξεσουάρ
Quenelles with Watercress Sauce
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Quenelles
-
white fish fillets, skinless cut in pieces375 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
unsalted butter diced100 g
Panade
-
unsalted butter diced30 g
-
milk100 g
-
plain flour50 g
-
medium egg1
-
egg yolk from medium egg1
-
egg whites from medium eggs2
-
water600 g
Sauce
-
cornflour1 Tbsp
-
single cream100 g
-
shallots halved2
-
unsalted butter diced30 g
-
watercress plus extra for garnish150 g
-
water200 g
-
natural yoghurt100 g
-
chicken stock paste1 Tbsp
-
lemon juice only½
-
ground black pepper to taste
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
598 kcal /
2502 kJ
Πρωτεΐνη
27 g
Λιπαρά
46 g
Υδατάνθρακες
20 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ENTERTAINING MADE EASY
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaby-friendly Salmon Fishcakes
1 Std. 25 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 Min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 Min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 Std.
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 Std.
Seafood Korma
40 Min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 Std. 20 Min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 Min
Seafood Laksa
25 Min