
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roast Carrot Butter
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
400 g
Υλικά
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)1000 g
-
garlic clove1
-
ground cumin2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling20 g
-
tinned cannellini beans rinsed, drained400 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 400 g
Πρωτεΐνη
39 g
Θερμίδες
4456 kJ /
1065 kcal
Λιπαρά
25 g
Φυτικές ίνες
48 g
Υδατάνθρακες
184 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBéarnaise Sauce
20 Min
Creamy Feta Dip
5 Min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 Min
Dairy-free Peppercorn Sauce
15 Min
Cucumber and Mint Raita
25 Min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 Min
Aïoli
5 Min
Tomato Ketchup
1 Std. 15 Min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 Std. 15 Min
Tartare Sauce
10 Min
Garlic and Chilli Mayonnaise
5 Min
Mustard Dill Sauce
2 Std. 15 Min