Συσκευές & Αξεσουάρ
Roast Carrot Butter
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
400 g
Υλικά
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)1000 g
-
garlic clove1
-
ground cumin2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling20 g
-
tinned cannellini beans rinsed, drained400 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 400 g
Πρωτεΐνη
39 g
Θερμίδες
4456 kJ /
1065 kcal
Λιπαρά
25 g
Φυτικές ίνες
48 g
Υδατάνθρακες
184 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 Std. 45 Min
Currywurst Sauce
30 Min
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min
Tomato Ketchup
40 Min
Red Pepper Houmous
5 Min
Mango Chutney
1 Std. 20 Min
Creamy Broccoli Sauce
35 Min
Tikka paste
1 Std.
Mango chutney
1 Std. 20 Min
Houmous Salad Dressing
5 Min
Bacon and Cranberry Jam
40 Min
Spanish tomato sauce
25 Min