
Συσκευές & Αξεσουάρ
Florentine potato cakes
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
sweet potato (approx. 300 g), cut into pieces (3 cm)1
-
potato (approx. 150 g), cut into pieces (3 cm)1
-
water400 g
-
eggs5
-
fresh baby spinach leaves400 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
plain flour2 tbsp
-
baking powder½ tsp
-
olive oil for frying2 tbsp
-
unsalted butter2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1346.1 mg
Πρωτεΐνη
13.3 g
Θερμίδες
1256 kJ /
299.1 kcal
Λιπαρά
17 g
Φυτικές ίνες
7.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.2 g
Υδατάνθρακες
20 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Meals in a Flash
91 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHam and cheese quinoa muffins
1 h 30 min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 h 35 min
Breakfast fruit bars
1 h 20 min
Prosciutto and basil egg cups
40 min
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40 min
American-style pancakes
45 min
Blueberry brioche buns
1 h 50 min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1 h
Sweet potato pikelets
45 min
Crumble muffins
35 min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 h 45 min