Forelle Blau mit Ofenkartoffeln

Forelle Blau mit Ofenkartoffeln

4.6 83 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
2 Portionen

Υλικά

  • Forellen, frisch, ausgenommen (à ca. 350 g), mit Schleimschicht (siehe Tipp)
    2
  • grobes Meersalz
    1 TL
  • Fenchel in Stücken
    50 g
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Sellerie in Stücken
    50 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Petersilie abgezupft, davon einige Blätter zur Dekoration beiseitegelegt
    8 Stängel
  • Estragon abgezupft
    3 Stängel
  • Kerbel abgezupft
    3 Stängel
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Branntweinessig
    250 g
  • Wasser
    500 g
  • Kartoffeln klein (z.B. Drillinge), halbiert
    300 g
  • Olivenöl
    3 EL
  • Zitrone unbehandelt, halbiert
    1
  • Butter, gesalzen weich, in Stücken
    100 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 856 kcal / 3585 kJ
Πρωτεΐνη 45 g
Λιπαρά 63 g
Υδατάνθρακες 28 g
Φυτικές ίνες 6.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων