Συσκευές & Αξεσουάρ
Harissa lamb with green couscous
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
couscous200 g
-
olive oil40 g
-
hot water850 g
-
salt1 ½ tsp
-
fresh mint leaves only4 sprigs
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
red onion cut into 12 wedges, segments separated150 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground paprika1 tsp
-
lamb rump steak trimmed and cut into pieces ( 4 cm)500 - 600 g
-
harissa paste to taste (see Tip)1 - 2 tbsp
-
Dutch carrots trimmed and cut into halves lengthways8 - 10
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices (5 mm)2
-
honey to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1398.8 mg
Πρωτεΐνη
45.6 g
Θερμίδες
2578 kJ /
613.8 kcal
Λιπαρά
24 g
Φυτικές ίνες
6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.5 g
Υδατάνθρακες
51.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Meals in a Flash
91 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPizza pockets
1ωρ. 50 λεπτ.
Buffalo Chicken Spring Rolls
1ωρ. 30 λεπτ.
Poached chicken with liquid stock
25 λεπτ.
Korean fried chicken
4ωρ.
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 λεπτ.
Krispy fried chicken
25 λεπτ.
Layered chicken dinner
1ωρ. 45 λεπτ.
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2ωρ.
Gozleme
1ωρ. 40 λεπτ.
Aussie meat pies
2ωρ.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 λεπτ.
Steak tartare
10 λεπτ.