Harissa lamb with green couscous

Harissa lamb with green couscous

4.5 22 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • couscous
    200 g
  • olive oil
    40 g
  • hot water
    850 g
  • salt
    1 ½ tsp
  • fresh mint leaves only
    4 sprigs
  • fresh coriander leaves only
    4 sprigs
  • shelled unsalted pistachio nuts
    50 g
  • red onion cut into 12 wedges, segments separated
    150 g
  • ground cumin
    1 tsp
  • ground paprika
    1 tsp
  • lamb rump steak trimmed and cut into pieces ( 4 cm)
    500 - 600 g
  • harissa paste to taste (see Tip)
    1 - 2 tbsp
  • Dutch carrots trimmed and cut into halves lengthways
    8 - 10
  • spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices (5 mm)
    2
  • honey to serve

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 613.8 kcal / 2578 kJ
Πρωτεΐνη 45.6 g
Λιπαρά 24 g
Υδατάνθρακες 51.2 g
Φυτικές ίνες 6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.5 g
Νάτριο 1398.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων