
Συσκευές & Αξεσουάρ
Harissa lamb with green couscous
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
couscous200 g
-
olive oil40 g
-
hot water850 g
-
salt1 ½ tsp
-
fresh mint leaves only4 sprigs
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
red onion cut into 12 wedges, segments separated150 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground paprika1 tsp
-
lamb rump steak trimmed and cut into pieces ( 4 cm)500 - 600 g
-
harissa paste to taste (see Tip)1 - 2 tbsp
-
Dutch carrots trimmed and cut into halves lengthways8 - 10
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices (5 mm)2
-
honey to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
613.8 kcal /
2578 kJ
Πρωτεΐνη
45.6 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
51.2 g
Φυτικές ίνες
6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.5 g
Νάτριο
1398.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Meals in a Flash
91 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEasy Chinese beef and tomato
40 λεπτ.
High protein chicken parmi hot pocket
1ωρ. 15 λεπτ.
Lemon roast chicken
1ωρ. 35 λεπτ.
Chicken tikka masala with saffron rice
4ωρ. 40 λεπτ.
Pizza pockets
1ωρ. 50 λεπτ.
Curried chicken salad wraps
50 λεπτ.
Roast beef with Yorkshires and gravy
3ωρ. 15 λεπτ.
Coq au vin blanc with mashed potato
1ωρ. 50 λεπτ.
Bhuna gosht
1ωρ. 20 λεπτ.
Moroccan lamb with pilaf
5ωρ. 40 λεπτ.
Beef Rendang
1ωρ. 35 λεπτ.
Shredded Lamb ragù
1ωρ. 25 λεπτ.