Polenta al nero di seppia con ragù di calamari

Polenta al nero di seppia con ragù di calamari

4.4 20 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Ragù di calamaretti
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • spicchio di aglio
    1
  • peperoncino secco piccante
    1
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di calamari freschi a striscioline
    600 g
  • di vino bianco secco
    60 g
  • di passata di pomodoro
    300 g
  • di concentrato di pomodoro
    20 g
  • di sale
    1 pizzico
Polenta
  • di acqua
    1500 g
  • di nero di seppia liquido
    2 bustine
  • di sale grosso
    1 cucchiaio
  • di olio extravergine di oliva
    15 g
  • di farina di mais bramata
    400 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 623 kcal / 2606 kJ
Πρωτεΐνη 27.9 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 85.1 g
Φυτικές ίνες 3.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων