
Συσκευές & Αξεσουάρ
Peppercorn sauce
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
14 portions
Υλικά
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
garlic cloves3
-
white wine100 g
-
brandy2 tbsp
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
water50 g
-
Port (fortified wine)2 tbsp
-
Dijon mustard1 tbsp
-
pouring (whipping) cream150 g
-
green peppercorns drained20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
54.3 kcal /
227.9 kJ
Πρωτεΐνη
0.4 g
Λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
1 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.5 g
Νάτριο
54.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sauces and Marinades
15 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna dip
15 λεπτ.
Quick béchamel sauce
15 λεπτ.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 λεπτ.
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 λεπτ.
Chilli lime sauce
5 λεπτ.
Smalec (pork rillettes)
3ωρ. 10 λεπτ.
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 λεπτ.
Sambal kacang (peanut sauce)
35 λεπτ.
Hoi sin sauce
15 λεπτ.
Date and tamarind chutney
8ωρ. 50 λεπτ.
Taleggio cheese sauce
10 λεπτ.