Συσκευές & Αξεσουάρ
Peppercorn sauce
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
14 portions
Υλικά
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
garlic cloves3
-
white wine100 g
-
brandy2 tbsp
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
water50 g
-
Port (fortified wine)2 tbsp
-
Dijon mustard1 tbsp
-
pouring (whipping) cream150 g
-
green peppercorns drained20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
54.5 mg
Πρωτεΐνη
0.4 g
Θερμίδες
227.9 kJ /
54.3 kcal
Λιπαρά
4 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.5 g
Υδατάνθρακες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Sauces and Marinades
15 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken liver pâté
2 Std. 20 Min
Coriander pesto
5 Min
Sage and black garlic butter
10 Min
Honey, soy and mustard marinade
5 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min
Miso dressing
5 Min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1 Std.
Greek Fava dip
50 Min
Tomato and onion gravy (South African)
25 Min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Chilli and apple jelly
4 Std. 15 Min
Apple cider dressing
5 Min