
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed Fish
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
perch fillets (approx. 200 g each), skin on2
-
fine sea salt½ tsp
-
Shaoxing rice wine1 Tbsp
-
spring onions cut in thin strips (4 cm)2
-
fresh root ginger peeled, cut in thin strips (3 cm)5 g
-
water500 g
-
soy sauce, seasoned, for seafood (see tip)1 Tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
18.9 g
Θερμίδες
460 kJ /
110 kcal
Λιπαρά
3.4 g
Υδατάνθρακες
0.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Chinese new year
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 λεπτ.
Guinness® Bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 λεπτ.
Best Beer Battered Fish
30 λεπτ.
Seafood Korma
40 λεπτ.
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40 λεπτ.
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15 λεπτ.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 λεπτ.
Miso Cod with Broccoli Rice
25 λεπτ.
Asian Steamed Side of Salmon
1ωρ. 45 λεπτ.
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 λεπτ.