Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Fishcakes
-
brown bread torn in pieces200 g
-
sweet potatoes peeled, diced (2 cm)650 g
-
water1000 g
-
fresh salmon fillets boneless (approx. 120 g each, see tip)4
-
lemon thin peelings of skin and 20 g juice1
-
coriander seeds1 tsp
-
fresh coriander leaves5 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Tahini and Lemon Dressing
-
garlic clove1
-
fresh coriander leaves5 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
tahini50 g
-
water50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Serving
-
water500 g
-
mixed vegetables seasonal (see tip)500 - 600 g
-
vegetable oil for frying
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
690 mg
Πρωτεΐνη
38 g
Θερμίδες
2984 kJ /
713 kcal
Λιπαρά
33 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
61 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Post-partum
8 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBest Beer Battered Fish
30min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Seafood Korma
40min
Keralan Fish Curry
30min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Quinoa Salmon Patties
1h 20min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Guinness® Bread
1h 45min
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Seafood Soup
Pas d’évaluation