
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon Fillets with Salsa Verde
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Salsa Verde
-
garlic cloves4
-
anchovy fillets, in oil5
-
lemon thin peelings of skin and juice1
-
fresh parsley tough stems removed25 g
-
fresh basil tough stems removed25 g
-
pickled baby capers drained50 g
-
extra virgin olive oil40 g
Salmon and Assembly
-
water500 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
new potatoes quartered250 g
-
fresh salmon fillets (approx. 120 g each)4
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon sliced (5 mm)1
-
mangetout200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
33 g
Θερμίδες
2011 kJ /
483 kcal
Λιπαρά
33 g
Υδατάνθρακες
12 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

under 500 calories
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 λεπτ.
Best Beer Battered Fish
30 λεπτ.
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1ωρ. 30 λεπτ.
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 λεπτ.
Seafood Risotto
40 λεπτ.
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 λεπτ.
Salmon and Courgette en Croute
1ωρ.
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 λεπτ.
Baby-friendly Salmon Fishcakes
1ωρ. 25 λεπτ.
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1ωρ.
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1ωρ. 40 λεπτ.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.