
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon Fillets with Salsa Verde
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Salsa Verde
-
garlic cloves4
-
anchovy fillets, in oil5
-
lemon thin peelings of skin and juice1
-
fresh parsley tough stems removed25 g
-
fresh basil tough stems removed25 g
-
pickled baby capers drained50 g
-
extra virgin olive oil40 g
Salmon and Assembly
-
water500 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
new potatoes quartered250 g
-
fresh salmon fillets (approx. 120 g each)4
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon sliced (5 mm)1
-
mangetout200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
33 g
Θερμίδες
2011 kJ /
483 kcal
Λιπαρά
33 g
Υδατάνθρακες
12 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

under 500 calories
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaby-friendly Salmon Fishcakes
1 Std. 25 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 Min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 Min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 Std.
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 Std.
Seafood Korma
40 Min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 Std. 20 Min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 Min
Seafood Laksa
25 Min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 Min