
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon Fillets with Salsa Verde
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Salsa Verde
-
garlic cloves4
-
anchovy fillets, in oil5
-
lemon thin peelings of skin and juice1
-
fresh parsley tough stems removed25 g
-
fresh basil tough stems removed25 g
-
pickled baby capers drained50 g
-
extra virgin olive oil40 g
Salmon and Assembly
-
water500 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
new potatoes quartered250 g
-
fresh salmon fillets (approx. 120 g each)4
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon sliced (5 mm)1
-
mangetout200 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
483 kcal /
2011 kJ
Πρωτεΐνη
33 g
Λιπαρά
33 g
Υδατάνθρακες
12 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

under 500 calories
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 λεπτ.
Lemon Garlic Salmon
2ωρ. 20 λεπτ.
Salmon and Mushroom Rice
30 λεπτ.
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 λεπτ.
Best Beer Battered Fish
30 λεπτ.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 λεπτ.
Seafood Risotto
40 λεπτ.
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 λεπτ.
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 λεπτ.
Orzo with Salmon and Spinach
40 λεπτ.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1ωρ. 30 λεπτ.