Συσκευές & Αξεσουάρ
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Suya Spice Oil Marinade
-
roasted peanuts, unsalted50 g
-
ground black pepper1 tsp
-
dried thyme1 Tbsp
-
chilli powder1 Tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
garlic powder1 Tbsp
-
vegetable stock powder1 Tbsp
-
curry powder½ tsp
-
vegetable oil50 g
-
salt1 tsp
Fish, Rice and Salad
-
gilt-head bream gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 1200 g in total2
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water1000 g
-
long grain rice (e.g. basmati rice)200 g
-
salt1 tsp
-
onions quartered, sliced (approx. 5 mm)100 g
-
tomatoes cut in pieces (approx. 2 cm)400 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh jalapeño chilli (προαιρετικό πεδίο) sliced (approx. 2 mm)1
-
lime juice2 Tbsp
-
fresh coriander leaves3 Tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
604 kcal /
2527 kJ
Πρωτεΐνη
48 g
Λιπαρά
22 g
Υδατάνθρακες
53 g
Φυτικές ίνες
4.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.7 g
Νάτριο
1910 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSmoked Haddock and Spinach Tart
2ωρ. 30 λεπτ.
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 λεπτ.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 λεπτ.
Seafood Risotto
40 λεπτ.
Teriyaki Salmon Burgers
45 λεπτ.
Cod with Pistachio and Couscous
30 λεπτ.
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 λεπτ.
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1ωρ. 20 λεπτ.
Seafood Korma
40 λεπτ.
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 λεπτ.
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
Καμία βαθμολογία
Mussels Mariniere
Καμία βαθμολογία