
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water500 g
-
salt plus extra to taste1 ½ tsp
-
potatoes cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
butter plus extra for greasing10 g
-
fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)4
-
lemon preferably organic, grated zest and juice1
-
freshly ground pepper plus extra to taste1 pinch
-
shallots cut in halves100 g
-
button mushrooms cut in slices300 g
-
dry white wine50 g
-
cream50 g
-
spreadable cheese (e.g. Laughing Cow®)200 g
-
ground nutmeg2 pinches
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
660 kcal /
2763 kJ
Πρωτεΐνη
45 g
Λιπαρά
48 g
Υδατάνθρακες
27 g
Φυτικές ίνες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSmoked Haddock and Spinach Tart
2 Std. 30 Min
Gruyère salmon patties with salad
1 Std. 20 Min
Salmon niçoise salad
35 Min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 Min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Seafood Risotto
40 Min
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40 Min
Avocado Tuna Boats
30 Min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 Min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 Min
Fish Ceviche
3 Std. 25 Min