Salmon in mushroom cream sauce with potatoes

Salmon in mushroom cream sauce with potatoes

4.1 64 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • water
    500 g
  • salt plus extra to taste
    1 ½ tsp
  • potatoes cut in pieces (2-3 cm)
    600 g
  • butter plus extra for greasing
    10 g
  • fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)
    4
  • lemon preferably organic, grated zest and juice
    1
  • freshly ground pepper plus extra to taste
    1 pinch
  • shallots cut in halves
    100 g
  • button mushrooms cut in slices
    300 g
  • dry white wine
    50 g
  • cream
    50 g
  • spreadable cheese (e.g. Laughing Cow®)
    200 g
    200 g cream cheese
  • ground nutmeg
    2 pinches

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 660 kcal / 2763 kJ
Πρωτεΐνη 45 g
Λιπαρά 48 g
Υδατάνθρακες 27 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων